Популярна американська модель, представниця відомого сімейства Кардашьян-Кендалл Дженнер, зібрала величезну аудиторію у своєму Instagram, яку часто радує яскравими постами зі свого життя. Деякий час тому Кендалл стала обличчям білизняного бренду Саlvin Кlеin, і тепер час від часу вона публікує фотографії в білизні цього бренду.

Так і в цей раз красуня опублікувала кілька кадрів з нової фотосесії для бренду. Як видно, перед камерою Дженнер позує в чорно-червоній картатій білизна – короткий топік і шортики, цей наряд тільки підкреслив ідеальну фігуру моделі. Волосся красуні розпущене і красиво укладене, а на її обличчі легкий макіяж. Видно, що красуня дуріє, граючи на камеру. Кендалл не підписала свою фотографію, зазначила лише сторінку бренду. А шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати фотографії красуні.

Нагадаємо, Кендалл Дженнер перевершила себе минулорічну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кендалл Дженнер показала, як сім'я Кардашьян відзначила День подяки.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що напівгола Кендалл Дженнер перетворилася на розпусну школярку.