Популярна американська модель, представниця відомого сімейства Кардашьян-Кендалл Дженнер, зібрала величезну аудиторію у своєму Instagram, яку часто радує яскравими постами зі свого життя. Деякий час тому Кендалл стала обличчям білизняного бренду Саlvin Кlеin, і тепер час від часу вона публікує фотографії в білизні цього бренду.

Так і в цей раз красуня опублікувала кілька кадрів з нової фотосесії для бренду. Як видно, перед камерою Дженнер позує в чорно-червоній картатій білизна – короткий топік і шортики, цей наряд тільки підкреслив ідеальну фігуру моделі. Волосся красуні розпущене і красиво укладене, а на її обличчі легкий макіяж. Видно, що красуня дуріє, граючи на камеру. Кендалл не підписала свою фотографію, зазначила лише сторінку бренду. А шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати фотографії красуні.

Нагадаємо, Кендалл Дженнер перевершила себе минулорічну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кендалл Дженнер показала, як сім'я Кардашьян відзначила День подяки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що напівгола Кендалл Дженнер перетворилася на розпусну школярку.