Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила веселе відео, показавши, як вони з чоловіком Владом Топаловим відзначили перший день народження маленького сина Михайла, який був ще 5 грудня. Так, артисти приготували масштабне свято у стилі панди, влаштувавши шоу з мильними бульбашками, кульками, солодким, танцями і пухнастими аніматорами.

"ЗОВСІМ недавно Майклу виповнився 1 рік. Я хочу подякувати кожному з вас за теплі побажання, підтримку і таку неосяжну любов ❤️. Я знаю, що він скоро виросте, і ми разом обов'язково перечитаємо все, що ви побажали 🙏🏻 малюкові.
Ми з ВМ зовсім не розбираємося в дитячих святах, хоча у нас багато сестер, братів, похресників, але, виявилося, ми - профани, які поняття не мають про уподобання дітей 🙈АЛЕ МИ НАВЧИМОСЯ!", - поділилася радістю Тодоренко. Фолловери залишилися в захваті, засипавши дружну сім'ю компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.