Напередодні Нового року улюблений гурт українців ″ТІК″ вирішив поміняти соліста на… солістку. Замість Віктора Бронюка лідеркою музикантів стане дружина продюсера гурту – білявка з DIZEL show Яна Глущенко.

Схоже, 2020 рік дійсно стане новим для ″ТІК″. У новому кліпі продюсер гурту Олег Збаращук заявив, що прагне змін у колективі, який вже понад 14 років тішить глядачів своїми виступами. Продюсер пропонує замінити ″старого″ соліста на нового.

Однак, Віктору Бронюку ця думка не до вподоби. Проте він погоджується на кастинг на найкращого соліста, точніше – солістку.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура
Показати ще

Чим закінчився фінал національного відбору на ТІКобачення? Чи залишився у гурті Віктор Бронюк і чому йому сняться жахи - відповідь на ці запитання ви побачите у новому відео гурту на святкову пісню ″Новий рік″, режисером якого є Роман Веркулич.

Варто зазначити, що це не перша поява продюсера ТІК у кліпі підопічних. Кілька років тому Олег Збаращук здивував своїм екстравагантним образом у відео ″Емочка″.

Зірка DIZEL show білявка Яна Глущенко також не вперше з’явилась у музичній відеороботі гурту ″ТІК″. До цього дружина Олега Збаращука зіграла головну роль у кліпі АЛЬО-НА!

Нагадаємо, соліст гурту "ТІК" Віктор Бронюк розповів, про що б заспівав Путіну

Як повідомляв портал Знай.ua, соліст гурту "ТІК" Віктор Бронюк дав ексклюзивне інтервью

Також Знай.ua писав, зять Ніни Матвієнко Мирзоян потролив колегу Зеленського