Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, Влад Топалов виставив кумедне фото з сином Майклом, якому 5 грудня истолнился рік. Так, зіркова сімейка стали героями новорічного номера глянцю "ОК!", а малюк приміряв вельветовий блакитний смокінг і маленький червоний метелик.

"ТЕРМІНОВО ЗЖЕРТИ! Терміноовооо! Цю булку я хочу терміново зжерти!!!! Моя насолода і радість!!!! Вже мій учитель! Моє серце і моє життя! Абсолютна любоффф!!!!", - не приховував емоцій Топалов. Фолловери залишилися в захваті: "Солодкий 😍", "Влад, неможливо пройти повз Вас! Ваша сім'я, приголомшливі!", "Мамин хлопчик)❤️", "Очі океану", "Який красень 🤗", "Господи,який він солодкий))))😍😍😍😘😘😘😘", "Дуже знайоме почуття всіх батьків😂♥️", "На матусю схожий!".

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.