Цими днями відома українська балерина Катерина Кухар та головна жінка у шоу "Квартал 95" Олена Кравець посварилися прямісінько на сцені. Сталося це під час зйомок "Жіночого Кварталу" в одному із номерів, у якому і брала участь Кухар.

Так, за сюжетом мініатюри, Кравець запросила її на сцену, аби та продемонструвала свої хореографічні здібності та розтяжку. Коли ж балерина розпочала танцювати, гумористка не витримала та "вилила" на неї критику, яку чула свого часу від Кухар у телевізійному шоу "Танці з зірками"

"Ваш танець, Катя, нагадав мені моє дитинство, як я стояла і дивилася на курку-гриль. Так ось, навіть курка була цікавішою, там хоча б скоринка змінювалася", сказала – Кравець.

Кухар

Та в свою чергу сприйняла це з посмішкою та гумором, розповівши про свої враження після концерту:

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Я – суддя на міжнародних танцювальних фестивалях, в шоу "Танці з зірками", в "Лізі Сміху"... Іноді навіть на вулиці люди просять розсудити їх. Але "Жіночий Квартал" підніс мені сюрприз і влаштував гумористичний батл – це для мене абсолютно новий досвід. Дуже вдячна дівчаткам з за їх гарний настрій, позитивну атмосферу і чудове почуття гумору", - підсумувала Кухар.

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" зі сльозами на очах попросила українців про допомогу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кравець показала народну любов до Кварталу 95.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кравець з "Квартал 95" знялася в гарячій фотосесії.