Продюсер Йосип Пригожин розкритикував повернення на сцену сестри Жанни Фріске Наталії, повідомляє портал “Дни.ру”.

Днями в мережі з’явилось відео, на якому Наталія Фріске виконує пісню сестри “А на море песок”. Глядачі звернули увагу на те, що сестри Фріске дуже схожі одна на одну, а деякі з них навіть звинуватили Наталію в тому, що вона копіює Жанну. Прокоментував цю ситуацію і відомий продюсер Йосип Прихожин.

Наталія Фріске, кадр із відео
Наталія Фріске, кадр із відео

За словами Пригожина, Наталії Фріске ніхто не може заборонити ні використовувати прізвище, ні повторювати образ та навіть знайдуться ті, хто буде радити копіювати сестру. Але повноцінно замінити Жанну, яка зробила себе сама, не вийде і намагатись заробляти на її популярності — смішно.

Нагадуємо, що нещодавно між вдівцем та батьком Фріске розгорівся скандал через те , кому мають дістатись гроші співачки.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", розбитий горем батько Жанни Фріске жорстко відповів Шепелєву після "казок" для Собчак: "Щоб він...".

Також "Знай.ua" писав, що Собчак вивідала секрети вдівця Фріске Шепелєва у новому інтерв'ю: про наркотики, батьківство і нову наречену.