Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила стильний кадр з Москви, похвалившись своїм арт-об'єктом на території парку мистецтв "Музеон", в честь виходу її нового альбому "SOLD OUT". Так, артистка продемонструвала шикарну розтяжку, позуючи на підборах.

"На честь виходу мого альбому «SOLD OUT» Яндекс.Музика встановила арт-об'єкт в самому центрі Москви — парку мистецтв «Музеон».", - поділилася емоціями Лобода. Фолловери взялися коментувати: "Стійте там так на місці! Я щас прийду😂🤞🏻", "а можна після 24 я заберу собі додому?", "Клас 👏❤️", "Оце шпагат,Світлана Сергіївна😱оце фотооооооо😍😍😍😍", "Ваууу😻", "Ну, і розтяжка! Браво, Світлана!!!", "Оце розтяжка 😻🔥".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.