Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила шикарний кадр, позуючи в дорогоцінних прикрасах з сапфірами і діамантами від популярного ювелірного бренду Mercury, обличчям якого стала нещодавно. Так, артистка приміряла лише пікантний бюстгальтер, засвітивши розкішні груди.

"Судячи з гороскопу на 2020 рік Водолії проведуть його в розкішних діамантах! Значить буду сяяти - чого і вам бажаю 💎💎💎", - поділилася радістю Брежнєва. Фолловери не пройшли повз, засипавши Віру компліментами: "Яка гарна 😍", "Богиня😍❤️", "Ой як чудово. 😍👍 Значить буду чекати діамантів. ☺️😁", "Суууупер! Кращі друзі дівчат-це діаманти👌 однозначно👍", "Ти і так сяєш кожен день😍", "Віра, вогонь. Я тебе обожнюю.".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.