Відома українська співачка Надя Дорофєєва, яка виступає в складі групи "Время и Стекло", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Красуня зібрала майже 5 мільйонів фоловерів на своїй сторінці, з якими ділиться яскравими моментами з життя, але цього разу зірка здорово здивувала новим фото. Так, Надя виклала в мережу миле фото, на якому позує в незвичному образі.

Як видно, перед камерою Дорофєєва позує в простих синіх джинсах і теплій рожевій кофтинці. Треба сказати, що ця кофта вельми незвичайного фасону, у неї укорочені широкі рукави, вона довга і з незвичайним поясом на талії. Надя стоїть в цікавій позі з закинутими за голову руками, і не дивиться в камеру. При цьому в підписі до фото зоряна красуня написала: "Ненавиджу рожевий", чим дуже повеселила шанувальників. Фанати тут же почали обговорювати нове фото співачки.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.