Як відомо, знаменитий артист та чоловік легендарної Пугачової Максим Галкін активно веде власну Instagram-сторінку та частенько викладає різноманітні фотографії та відеоролики. Так, цього разу, гуморист порадував фанатів цікавим відео із власним сином.

Так, на ньому Галкін показав свого сина Гаррі, який пише лист для Діда Мороза, аби той приніс подарунок. Щоправда, що загадав хлопчина, артист не розповів, стверджуючи, що це особиста інформація.

"Гаррі пише лист Діду Морозу. Суть прохання не публікую, бо це все-таки особисте листування", - підписав відеоролик Галкін.

Зауважимо, що фанатам дуже сподобалося таке відео. Про це свідчить понад мільйон переглядів та тисячі лайків. Окрім цього, під дописом чимало коментарів, які бажають, аби у малого "принца" Гаррі здійснилися всі мрії.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно стало відомо про те, що Алла Пугачова знялась у новорічному фільмі зірки програми “Орел і решка” Насті Івлеєвої.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

Також "Знай.ua" писав, що Галкін і Пугачова прикупили собі розкішний подарунок до Нового року: "Висота близько 15 метрів".