Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася фірмовим передноворічним відпочинком, на цей раз замість Мальдів відправившись підкорювати улюблений туристами Пхукет, Таїланд. Так, артистка все-таки не втрималася від спокуси, повністю оголившись в каюті яхти і виставивши напоказ покалічені ступні.

"Яке ж це щастя-бути в красі і не думати про те, що думають або говорять про вас люди, яких ви ніколи не бачили в житті.🙏👍😉😂", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери взялися коментувати: "Настя, навіщо Вам такі жахливі фото?! Для чого і для кого? Це вже не модно ((🤦‍♀️", "Старе страховисько", "О Господи!!! Вже Так!😂😂😂 Чи То Ще Буде!!!😂😂😂😮", "Пипець це перебір......... Соромно має бути, ви ж мати!", "Ужасссссс 😰😰😥😢😱😧", "Ще б ноги розсунула хахаха😆", "Реально фото вдале! 😂😂😂😂копита з моторошними пальцями!".

Популярні новини зараз
Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.