Популярна американська модель і телезірка з сімейства Кардашьян-Кендалл Дженнер, яка є обличчям білизняного бренду Саlvin Кlеin, зібрала величезну аудиторію у своєму Instagram, яку тепер часто радує яскравими моментами з життя. В цей раз зоряна красуня поділилася незвичайними фото, на яких позує в компанії своєї подруги Джіджі Хадід.

На першому фото в публікації зірки вона позує одна в цікавому образі. Тут Кендалл позує в дивній позі, сидячи на низькому пуфі, а на шиї в неї висить брендова сумочка. На ній чорний комбінезон, який покриває практично все тіло, а на ногах оригінальні черевики. На другому знімку Дженнер з'явилася вже в компанії своєї подружки-моделі Джіджі Хадід. Обидві дівчини на знімку позують в схожих повітряних сукнях, які оголили стрункі ніжки моделей. Кендалл ледь не встрибнула на Джіджі, і взагалі вони стоять в дивній позі, але, мабуть, це задум фотографа.

Нагадаємо, Кендалл Дженнер перевершила себе минулорічну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кендалл Дженнер показала, як сім'я Кардашьян відзначила День подяки.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що напівгола Кендалл Дженнер перетворилася на розпусну школярку.