Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася в Сторіс кумедними змінами її кращого друга, виконавця Позитива. Так, артист останнім часом любить експериментувати із зовнішністю, наприклад, він збривав сої фірмові вуса. А тепер і зовсім з шатена перетворився на блондина, перефарбувавши волосся.

"Хто тут у нас блондинка?", - кумедно підписала Дорофєєва. Фолловери напевно не очікували такого повороту, адже звикли бачити зіркового красеня зовсім в іншому образі. Варто відзначити, що також Наді і Олексію (справжнє ім'я Позитива) нерідко приписують роман, однак парочка усіляко спростовує чутки, адже Надя одружена з Володимиром Дантесом, а Позитив одружений на найкращій подрузі Насті Каменських, Ганні Андрійчук-Завгородній.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.