Сенсаційна українська реперка Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість вирішила поділитися з фанатами гарним настроєм в Сторіс, виставивши кілька смішних кадрів, які створила за допомогою фотошопу. Так, артистка показала, як пірнає в басейн в купальнику чорного кольору, проте замість води підставила на знімках грузинських танцюристів і величезну порцію картопельки фрі.

"Коли мама покликала їсти пільмєшкі", - кумедно підписала один з кадрів Alyona Alyona. Варто відзначити, що фанати обожнюють красуню не тільки за її блискуче почуття гумору, вміння жартувати над собою, але відсутність комплексів з приводу "пишних" форм, які буквально кілька років тому ще могли стати справжнім приводом для гучних обговорень і навіть осуду. Дівчина вчить любити себе таким, який ти є, але при цьому також наполегливо розвиває свої таланти і успішно рухається вперед по кар'єрних сходах.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.