Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила веселе відео, взявши участь у проекті популярного модного глянцю Vogue Russia і показавши, що приховує її сумочка. Так, артистка віддає перевагу величезній чоловічій сумці, яка іноді досягає ваги 5-7 кілограм через часті перельоти зіркової красуні, а всередині у Віри є маленький клатч з усім необхідним і безліч різних речей, від декількох косметичок та книг, до масажера для обличчя і апарату для збачачення води воднем.

"Скільки важить жіноча сумка? 🤪 Що можна в ній знайти 🔍 , а що втратити?
У мене сумка - чоловіча 😎
Відповіді на всі інші питання - в новому відео @voguerussia 🖤", - заінтригувала Брежнєва. Фолловери не пройшли повз: "😂з такою сумкою можна відразу летіти хоч куди...👍", "Відмінна жіноча сумочка 💓👍я називаю наші жіночі сумки "нарнія" 😂", "😂 Не я одна така 👍😍все своє ношу з собою 👐🏻, а ще у мене є маленький штопор 😉 на всяк випадок 😅😍😘", "Вірочка, яка ви класна! Обожнюю Вас !💓".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше