Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася свіжою фотосесією, позуючи в салоні краси і приміряючи різні образи. Так, артистка, яка не раз відзначала, що у неї на голові "три пера" нарешті зважилася на перуку, обираючи серед кісок, бузкового і коралового каре, а також довгого світлого волосся.

"Ось такі перевтілення у мене сьогодні в салоні 🤷‍♀️ Придбала різні шиньйони, гребінці та із заплетеними кісками поїхала.😊 Такий чудовий колектив! Так гостинно! Позитивно! Ще на Тверську в такий салон поїду.😉", - поділилася емоціями Волочкова. Коментарі ж хитра балерина приховала, не бажаючи вислуховувати критику на свою адресу. Варто відзначити, що раніше шанувальники часто лаяли Анастасію через немите волосся, яке створювали дуже недоглянутий вигляд, а ось походи до різних стилістів і колористів не завжди закінчувалися для скандальної артистки нормальною зачіскою.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.