Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила безліч романтичних фото, відправившись святкувати Міжнародний жіночий день 8 березня з чоловіком Владом Топаловим в Санкт-Петербург. Так, артисти позували на тлі заходу сонця в теплому зимовому одязі, трепетно обнімаючись і захоплюючи шанувальників справжнім коханням.

"Моя! 👸♥️", - зворушливо підписав кадр Влад Топалов. Фолловери залишилися в захваті: "Класні!)
Такі щирі і справжні 😊❤️", "❤️❤️❤️❤️найкраща пара .Від вас виходить доброта і тепло як від сонця ☀️☀️☀️✌", "Будьте щасливі, Ви класна пара👍👍👍👍", "Красива пара", "Хочеться що б у Вас просто все було добре!!! По справжньому )))", "Друзі щастя вам ,ви такі класні ,обожнюю вас😘💋", "Які ж ви чудові 😍😍😍", "Так тобі пощастило! Регіна класна", "Які ви чудові♥️♥️♥️♥️", "😍😍😍 чудова пара ❤️".

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.