Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетний кадр з їх з чоловіком Владом Топаловим однорічним сином Михайлом, позуючи на райському пляжі з блакитною водою. Так, артистка зізналася, що через 1,3 роки перестала годувати малюка грудьми, але весь час до цього відчувала з дитиною душевний зв'язок під час процесу, адже дуже сильно перейнялася своїм першим материнсвом.

"1 рік і 3 прекрасних місяці лактації 🙈Хто б міг подумати , що в такому шаленому графіку це можливо. І ніііі, це були не заморожені тонни молока в холодильнику , якими годували бабусі , няні , тітки нашого сина(хоча нічого проти годування з пляшечки не маю). Я просто так сильно перейнялася материнством , що не хотіла залишати Майкла вдома і всюди брала його з собою. По ряду причин можливості піти в декрет не було та й не хотілося кидати роботу. Поки Майкл спав у своїй дитячій гримерці або у дворику біля знімального майданчика, я працювала, а потім мчала на годування. Дай Бог, щоб кожна дівчина відчула найприємніші емоції від цього чарівного процесу.

Адже саме в такі моменти відбувається обмін самою неймовірною енергією! У мене не було суворих графіків годування, я діяла за покликом нашого малюка. Бували періоди, коли нічна трапеза повторювалася кожні 2години 😆І коли навколо зліталися шуліки зі своїми «добрими порадами» про те, як правильно годувати дитину або «пора б вже згортати лактацію», мене це страшенно дратувало і відволікало від внутрішнього діалогу з сином. Зараз я розумію всю важливість годування. Це не тільки про здоров'я , необхідні мікроелементи, імунітет і тд..., це про гармонію, про душевний настрій, про духовний зв'язок, про любов. Не в жодному разі не хочу образити тих, хто на ІВ. Всяке в житті буває, і кожна з нас - індивідуальна й унікальна, але я дуже поважаю ✊ тих дівчат , які з усіх сил борються за грудне вигодовування 🤱.", - поділилася думками Тодоренко. Фолловери ж підтримали молоду маму в коментарях, згадуючи і власні історії.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.