В ефірі телеканалу СТБ почався новий сезон проекту "МастерШеф. Професіонали". З сотні претендентів судді Ектор Хіменес-Браво, Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський вибрали кращих. Але на цьому справжні випробування для учасників тільки починаються.

У третьому випуску шеф-кухаря пройдуть традиційне випробування – естафету.

"Навіть найвищий розряд кухаря нічого не значить, якщо цей кухар не пройшов "естафету" на "МастерШеф". У цьому конкурсі кожен кулінар повинен працювати віртуозно швидко в інтересах своєї команди. Сьогодні побачимо, чи готові наші шефи працювати в турборежимі", - говорить Ектор Хіменес-Браво.

МастерШеф. Професіонали, прес-служба СТБ
МастерШеф. Професіонали, прес-служба СТБ

Двом командам потрібно приготувати одне і те ж блюдо: обсмажене філе сібаса з морквою-нуазет, карамелізованою в цитрусовому фреше, з равіолі з перепелиним жовтком, креветкою і рікоттою, а також буряковий соус на рибному бульйоні і бурякову піну.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

МастерШеф. Професіонали, прес-служба СТБ
МастерШеф. Професіонали, прес-служба СТБ

Багато шефи без проблем приготують це блюдо в спокійній обстановці. Але за правилами естафети кожний учасник команди буде відповідальний тільки за один процес. Один кулінар готує, а всі інші стежать за подіями на балконі. Як тільки він закінчить свій процес, повинен передати естафету наступному. Наступний учасник продовжить роботу попереднього.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, новою суддею "МастерШеф. Професіонали" стала Ольга Мартиновська.

Як повідомляв Знай. ua, всі таємні подробиці про учасників кулінарного шоу.

Також Знай. ua писав, що "МастерШеф" влаштує майже гладіаторські бої, яка смуга перешкод чекає любителів смачненького.