Популярна телеведуча і улюблениця публіки Леся Нікітюк, яка вже стала обличчям Нового каналу і підкорила український Instagram, часто радує публіку яскравими постами в цій соцмережі. Цього разу красуня показала в мережі кумедне фото, на якому позує на прогулянці зі своїм песиком Рафіком. А в підписі до кадру зірка натякнула на карантин, який зараз триває по всій країні з-за коронавіруса.

Так, на новому фото Леся з'явилася на порожній вулиці, вона в яскраво-блакитний шубі, під якою видно темні спортивні лосини і такий же топік. Її волосся розпущене і красиво акуратно укладене, а на обличчі легкий макіяж і мила посмішка, вона уважно дивиться в камеру. А на руках Нікітюк сидить білий і пухнастий улюбленець Рафік, який теж мило позує для фото. У підписі до світлини телезірка написала: "Вийшли сфоткатися і додому". Фани в захваті від нової фотографії зоряної красуні, і засипають її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.