Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила архівний виступ з пісенного конкурсу "Новая волна", де виконала свій хіт "NSTADRAMA", позуючи в облягаючому боді смарагдового кольору з глибоким декольте і масивними рукавами. Так, артистка висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, через який більшість країн світу, в тому числі Україна, закриває свої кордони на карантин.

"#instadrama💔 Закривають усі кордони.

Будемо поки з вами спілкуватися тут😳і чекати ...", - поділилася емоціями Лобода. Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Пізно закривати він вже скрізь", "Аш мурашки 🔥кайф 🤩🤩🤩♥️♥️♥️♥️", "Все,більше на Аллу Борисівну,стаєте схожі,і це добре!)", "Сподіваюся, що це все закінчиться як можна швидше 🤞 бо зараз взагалі якась жесть твориться 🤯", "Наша Super Star ⭐️👑", "Молодець 👏 пісня актуальна", "Прекрасна", " До мурашок.", "Наша гармата", "Я люблю цю ЖІНОЧКУ ГОСПОДИ 🔥😈😈😈😈♥️🖤".

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.