Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішний кадр, примірявши стильний образ. Так, артистка позувала з яскраво-жовтій маєчці і червоній спідниці, доповнивши вбрання яскравими аксесуарами у вигляді срібного ведмедя і перснів. Також Регіна висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, через який більшість країн світу, в тому числі Україна, закриває свої кордони на карантин.

Буквально тиждень тому розмовляли з Доктором Комаровським з приводу вірусу незрозумілого походження, який розбушувався на той момент в 105країнах. Сьогодні статистика на WHO.int змінилася. Вже 148 країн борються з невідомою хворобою. Ми намагаємося не падати духом і продовжуємо знімати невеликою командою #Регіна+1 , #ПЯТНИЦАсРЕГИНОЙ І #МаскаКтоТы Дуже хочеться піддатися загальній істерії і кинутися в магазин за продуктами. Тим більше, посилаючись на ситуацію в штатах, де люди спустошували полиці у торговельних центрах, запасаючись всім необхідним , ніби в очікуванні апокаліпсису (блог про ситуацію в Америці див. 👇🏻 @linguamarina ), мені стає трохи не по собі. Школи закриті , скупчення більш 50 чоловік заборонені(добре, що в моїй команді рівно 50🙈) Але у всьому потрібно шукати плюси. Під час карантину є можливість подивитися кілометри фільмів, прочитати тонни книг і виконати те, що постійно залишаєш на завтра. Я навіть вирішила записатися на онлайн курс в Стенфорд ) 🤩Ось і прийшов час зайнятися саморозвитком. Інтернет всім нам в допомогу 🙏🏻 У вас вже є плани на карантин? Дай Бог, щоб усі були здорові!
, - поділилася думками і планами на карантин Тодоренко. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки сильно розділилися, про що свідчили коментарі.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.