Донька популярної української співачки та актриси Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається за красою зірковій мамі. Нещодавно юна красуня відсвяткувала свій 15-й день народження, а тепер показала стильний весняний образ, висловивши своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, через який більшість країн світу, в тому числі Україна, закриває свої кордони на карантин. Так, дівчина трохи прогулялася по вулиці у центрі Києва, примірявши картату куртку, світлі джинси і доповнивши образ солнцезахисними окулярами, а також сумочкою.

"Як проходить ваш карантин ? ❤️👑", - поцікавилася у шанувальників Полякова-молодша. Фолловери не пройшли повз, відзначаючи, що в більшості випадків сидять вдома, дивляться серіали і нудьгують: "Вау 😍✨🍒", "Тривожно проходить 🌟", "Машаа😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻", "Ску-ко-та. А як ти проводиш?", "Дуже красива 😁😁🔥🔥", "Ти така класна❤️❤️🔥", "Все ок🔥", "Нудно😔".

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.