Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк розповіла, що відтепер буде підкоряти не тільки телебачення, але й музичну індустрію.

Ведуча шоу "Хто зверху"? "Хто проти блондинок?" і "Шалена зірка" Леся Нікітюк на досягнутому не зупиняється. Випустивши пісню "Ями", яку крутять по всіх радіостанціях країни, вона почала роботу над новими композиціями і задумалася про музичну кар'єру.

Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk/
Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk/

"Ми з командою продовжуємо писати пісні, – поділилася ведуча Нового каналу. – Потихеньку почну себе і в цій сфері реалізовувати. Композиції не будуть гумористичними. Бо пісня для мене – це зворотна сторона душі. А моя душа не жартує, вона сприйнятлива, вона любить чи не любить. І це якраз та частина мене, яка хоче реалізуватися в піснях, адже всі тексти для них пишу я. Альбому чекати поки рано. Хіба що якщо зробити 33 реміксу на один трек (сміється)".

Леся Нікітюк зізналася, що не буде придумувати собі сценічний псевдонім.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

"Вважаю, що псевдоніми вже не в моді, – наголосила ведуча. – Краще виступати під своїм ім'ям, яке всі знають, а не прикриватися вигаданим".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Леся Нікітюк в міні-топі показала, що хоче "вижити" Притулу з "Хто зверху".

Як повідомляв Знай. ua, Леся Нікітюк показала, як розважається у період карантину з голим животиком.

Також Знай. ua писав, що Леся Нікітюк зірвала з себе блузку і пішла в танок.