Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне відео, позуючи з їх з чоловіком Владом Топаловим однорічним сином Михайлом. Так, артистка згадала, як відпочивала з малюком на Балі ще в кінці грудня, плаваючи в басейні зі смарагдовою водою серед пальм та інших екзотичних рослин.

#плавання Стала мамою і зрозуміла, що можу змінити світ😃 Коли в нашому домі з'явилося це щастя ❤️, я злякалася , що не встигну займатися улюбленою роботою, а якщо буду працювати , не зможу приділяти належної уваги сім'ї. Якимось чином всією сім'єю ми подолали цей етап, і тепер з'явився новий сенс життя: до створення сім'ї я жила за принципом «брати»(вбирати як губка), зараз же я продовжую йти вперед з позицією «ДАВАТИ». І кожен день на знімальному майданчику я в пошуках нової корисної інформації, вчуся , розвиваюся , щоб бути прикладом для нашого малюка, щоб, повернувшись додому, поділитися з ним цілим світом і познайомити з неймовірними подіями на планеті. Я намагаюся вилучати знання і досвід з усього, що бачу, чую і читаю. Ви не уявляєте собі , яку безліч методик я підкреслила для себе в книгах. Вивчаючи тему виховання дітей, автоматично починаєш розбиратись в собі та людях, які тебе оточують. А найважливіше , я усвідомила , який колосальний внесок у розвиток соціуму роблять молоді батьки. Тільки від нас залежить якість наступного покоління, тільки ми можемо змінити світ 🌍 зі знаком +, а не мінус.
, - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери не пройшли повз, розчулюючись таким добрим і позитивним відео, залишився в захваті і чоловік Влад Топалов.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.