Як відомо, знаменитий артист та чоловік легендарної Пугачової Максим Галкін активно веде власну Instagram-сторінку та частенько викладає різноманітні фотографії та відеоролики. Так цього разу співак порадував фанатів черговим роликом з власними дітьми.

На ньому Галкін показав свою доньку Лізу та сина Гаррі, які проводять унікальний ритуал, що, на їх думку, допоможе "вбити" коронавірус, який бушує у світі та з кожним днем все більше й більше інфікує людей.

Максим Галкін, instagram.com/maxgalkinru/
Максим Галкін, instagram.com/maxgalkinru/

Спочатку на кадрах діти випивають з "черпака" воду, а потім, поставивши його на круглий стіл, бігають навколо нього та вигукують "Коронавірус йди".

"Стародавній обряд вигнання коронавірусу", - підписав коротко відео Галкін.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто зауважити, що фанатам дуже сподобалося таке відео. Про це свідчить майже мільйон переглядів та тисячі лайків з коментарями, у яких фанати стверджують, що дітлахам попався просто фантастичний татусь.

Скріншот коментаря

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.