Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав кумедне відео, на якому разом з дружиною поспілкувалися в прямому ефірі з ведучою "Орел і Решка", блогером Настею Івлєєвою, закликаючи прихильників сидіти вдома і дотримуватися карантину через коронавірус COVID-19. Так, артисти випили по келиху вина, поговоривши на різні теми і вдосталь насміявшись, а в кінці діалогу артист показав доньку Лізу, сина Гаррі і саму Примадонну в домашньому одязі та без макіяжу, трохи пізніше міцно обійнявши і поцілувавши кохану жінку.

"Прямий Карантин 2020

Моменти нашого вчорашнього онлайн-спілкування з Настею Івлєєевою 😊", - лаконічно підписав відео Галкін. Фолловери не пройшли повз, зазначивши, що такий ефір їм дуже сподобався: "Позитивний карантин", "Максим, рада бачити Вас у прямих ефірах! Як і всі, хто підписаний на Вас з повагою . ☀️", "Шикарний ефір! Приємно на вас дивитися🤗🤗🤗", "Галкін кращий👍🏼🔥", "Це було вогонь, я випадково напилася разом з вами🤣❤️", "Молодці хлопці👏👏👏👏", "поспілкувалися, культурно випили, що може бути ще краще? 🖤", "Це шикарно! За вас!🔥😂🍷", "Вогонь 🔥 😍", "Класно вийшло 🔥🔥".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.