Скандально-відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні й шпагатам в бікіні, що неодмінно вивалює на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так і цього разу зірка російського балету виставила в мережі домашні фото, на якому позує на вулиці, схоже, вона влаштувала пікнік у своєму дворі.

Як видно, Настя позує на терасі, на деяких фотографіях вона сидить в підвісній кріслі-гойдалці, а на інших сидить біля багаття. Звичайно ж не обійшлося без її фірмового шпагату – його вона розкинула як ніби над палаючим багаттям, тому може здатися, що Настя буквально села в багаття. У підписі до знімків винахідлива балерина написала: "Обстановка по кайфу!". Однак оцінити це фото нікому, оскільки Настя обмежила можливість коментування її фотографій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.