Скандально-відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні й шпагатам в бікіні, що неодмінно вивалює на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так і цього разу зірка російського балету виставила в мережі домашні фото, на якому позує на вулиці, але не обійшлося і без її улюбленої показухи.

Настя відображена на засніженій терасі біля свого будинку. На "прогулянку" вона вийшла в яскраво-рожевому купальнику дивного фасону, при цьому на її ногах пляжні капці, в яких вона красувалася по пісках Мальдів і Таїланду. Балерина стоїть у своїй улюбленій стійці з руками на боках, і з усмішкою дивиться в камеру. У підписі до світлини Волочкова написала: "Прекрасне сніжне ранок починається з крижаної купелі". Однак оцінити це фото нікому, оскільки Настя обмежила можливість коментування її фотографій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.