Відома українська телеведуча Катя Осадча, яка є автором і ведучою програми "Світське життя", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу зірка показала фото і відео, на яких з'явилася в елегантному образі в студії "Світського життя", а в підписі до посту розповіла про новий карантинному випуск своєї програми.

Як видно, Катя з'явилася на фото у чудовому блакитному платті цікавого фасону з чорною підкладкою, яке красиво підкреслило її ідеальну фігуру. Волосся телеведучої розпущені в красивій укладанні з обідком, а на її обличчі вечірній макіяж. На фото і відео Осадча з'явилася з виконавцем Монатиком, який став гостем її студії. У підписі до публікації телезірка написала: "Світське життя розважає вас на карантині!". Фани в захваті від нового фото зіркової телеведучої, а також від анонсу нового випуску "Світського життя".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.