Поп-король сцени Філіп Кіркоров і після розлучення з Аллою Пугачовою зберіг з нею дружні стосунки. Колишній чоловік артистки тісно спілкується з її родиною: 48-річною дочкою Христиною Орбакайте і навіть нинішнім чоловіком шоуменом Максимом Галкіним.

Сьогодні, 15 квітня, Примадонні виповнюється 71 рік. Цікаво, що одним з перших привітав зірку російської естради колишній чоловік Кірокоров.

"З Днем народження, моя Муза і Натхнення!" — підписав він кадр.

Як вітальну листівку Філіп Бедросович вибрав велике портретне фото Алли, на тлі якого стоїть він сам. За спиною у музиканта — крила. Судячи з тексту нижче, їх йому дала саме Пугачова.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Нагадаємо, шлюб Філіпа Кіркорова та Алли Пугачової проіснував з 1994 по 2005 рік. Для Примадонни це був четвертий офіційний союз, для музиканта — перший і єдиний. Крім оформлення в Загсі, вони пройшли православний обряд вінчання, який пізніше, вже після розлучення, змогли анулювати. Кіркоров досі тепло ставиться до Пугачової, в її честь він навіть назвав свою дочку Аллу-Вікторію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Максим Галкін показав, як їх з Пугачовою діти володіють небезпечною зброєю: "Бережіть себе".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.