32-річна українська фітнес-бікіні модель Тетяна Федосєєва виклала в соціальній мережі Instagram нове відверте фото. На ньому жінка буквально нічим не прикриває тіло, позуючи абсолютно оголеною - її принади були б повністю видимі, якби вони не були завчасно зафарбовані у графічному редакторі.

Запоріжчанка далеко не вперше викладає щось настільки відверте, однак ця фотографія може бути визнана однією з найбільш радикальних.

Можна сказати, виходячи з підбірки світлин для її Instagram-акаунту, що для жінки виключенням скоріше стане фотографія в одязі або хоча б купальнику, закритішому ніж мінібікіні.

Федосєєва в описі до своїх фото зазначає, що носить бікіні не лише для зйомок чи змагань, але й на будь-якому пляжі.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Фітнес-модель Тетяна Федосєєва, фото Instagram
Фітнес-модель Тетяна Федосєєва, фото Instagram

Цікаво, що останнім часом бікіні починають носити жінки будь-якого віку. Так, нещодавно для фотосесії в купальниках у рамках кампанії позували 62-річна колишня модель Джиллі Джонсон і 56-річна модель Нікола Гріффін.

Іншою цікавою деталлю, яку можна винести з блогу в Instagram Федосєєвої - вона не одягає трусики під панчохи, бо вважає надмірним носити дві пари білизни, а панчохи все одно треба міняти щоденно.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше MARUV в міні-бікіні оголила сідниці посеред нічних джунглів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українська Кардашьян затьмарила курорт у міні-бікіні.

Також "Знай.ua" писав, що Ані Лорак вразила шикарними грудьми в міні-бікіні.