Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років співала в групі "Время и Стекло", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала миле карантинний дефіле у своєму гардеробі, на якому з'явилася в цікавому образі.

Як видно, перед камерою зоряна красуня позує в довгій світлої толстовці, поверх якої накинула стильну джинсову курточку. При цьому її розпущене волосся покриті оригінальною чорної косинкою з білим візерунком, а на її обличчі акуратний денний макіяж. Надя і так і сяк крутиться перед камерою і активно позує, але знімки вона не підписала. Натомість фанати почали активно обговорювати її фотосесію Дорофєєвої, засипаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.