Скандально-відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні й шпагатам в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу зірка вирішила порадувати публіку черговим пікантним фото, на якому позує у відвертому образі.

Як видно, Настя відображена на веранді свого будинку, вона чогось стала на дивані і витягнулася в улюбленій балетної позі. На ній відверте мереживне боді чорного кольору, і така ж мереживна накидка. Цей наряд оголив довгі ноги, якими балерина так пишається. У підписі до кадру Волочкова написала: "Ці чудові теплі сонячні дні необхідно прикрашати красою, радістю, любов'ю, романтикою, щоб хотілося посміхатися. І в формі треба бути завжди! В незалежності від ізоляцій".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.