Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Ще нещодавно знаменитість оголосила про радісну новину - вони з чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим чекають другу на дитину, виставляючи трепетні кадри з кругленьким животиком.

Сімейна пара разом зі старшим сином, 2-річним Емір-Рахманом взяли участь у зворушливій сімейній фотосесії, позуючи серед пагорбів і полів. Літні кадри були просякнуті любов'ю і радістю, а щаслива мама Джамала приміряла яскраво-червону сукню з білим квітчастим візерунком, яка вигідно підкреслила її цікавий стан.

Літо. Ніжність. Піклування ❤️ трепетно підписала Джамала

Фолловери залишилися в захваті: "Джа, дуже дуже гарно і добре! На друк і в альбом!)", "Як красиво😍😍😍", "Гідні фото! Респект фотографу. Креативно, ніжно, по сімейному атмосферно. Якось набридли стандартні фото, де чоловік обіймає і цілує живіт 😁", "У вас дівчинка?", "Бомбезна фотосесія, як це красиво😍", "Які ви гарні! Щастя вам усім!♥️♥️♥️♥️♥️", "Сімейний відпочинок на славу вдався,дуже гарно і зворушливо 👍👍😘😘😘😘".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.