Відома українська співачка і актриса Ані Лорак, яка в минулому році розлучилася зі своїм чоловіком і переїхала з дочкою Софією до Москви, приємно здивувала шанувальників під час карантину та повстала перед ним в образі гарячої дівчини з пляжу.

Відповідний ролик зі свого шоу "Діва", на якому виконує пісню "Божевільна", вона оприлюднила на власній сторінці в Instagram, де вже встигла зібрати чималу армію фанатів.

Так, на кадрах співачка позує у суцільному купальнику бузкового кольору, який підкреслює її розкішні форми, і на високих підборах. У артистки красиво укладене волосся і макіяж з акцентом на очі.

Ані Лорак, instagram.com/anilorak
Ані Лорак, instagram.com/anilorak

"Так хочеться божевільного літа! Сонце, море, пляж! Як проходить ваше літо? Куди хотіли б відправитися відразу після відкриття кордонів?", - підсипала відео знаменитість.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

В свою чергу користувачі мережі запевнили артистку, що нікуди не їздили та майже не відпочивали, бо майже завжди сидять вдома на карантині через коронавірус, який бушує у всьому світі.

До слова, наразі знаменитість зустрічається з саунд-продюсером Єгором Глібом, який молодший за неї на 14 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.