Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні й шпагатам в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу зірка вирішила порадувати публіку незвичайними фото, на яких її модно побачити в цікавому образі.

Як виявилося, Настя після тривалої самоізоляції таким покинула дім і, незважаючи на карантин, вирушила в подорож в російський місто Астрахань. На нових фото балерина зображена на красивій набережній біля річки Волга. На прогулянку вона вийшла у довгій квітчастій сукні, яка підкреслила струнку фігуру, її волосся зібране в красиву зачіску, а на обличчі легкий макіяж, вона і так і сяк позує на камеру. В підписи до фотографій Волочкова написала: "Астрахань дуже прикрашає Волга! Сам місто чудовий і теплий".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.