Микита Добринін – один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка живе разом і не сумує на карантині. Микита частенько публікує в Instagram яскраві фото та відео з новоспеченою дружиною, і в цей раз показав милий кадр, на якому позує з нею.

Як видно, парочка відображена в спальні, Микита посадив Дашу на підвіконня і притулився до неї, при цьому вони обидва злегка оголені, він – в джинсах з голим торсом, а вона в коротких шортах і чорному ліфчику. Парочка захоплена один одним, вони стосуються головами і мило посміхаються. У підписі до кадру Добринін заговорив про стереотипи про чоловіків і жінок. "Стереотипи створені для тих, хто занадто ледачий, щоб пізнати людину ближче. З іншого боку, а всі стереотипи дійсно справедливі? Взяти, приміром, жінок – про них у нас давно склалася ясна картинка. Жінка хоче дітей. Жінка не любить секс (принаймні не так, як ми). Жінки – психують, а мужики розважливі та раціональні. Ось я і задумався, що, якщо "жіночі стереотипи" говорять більше про чоловіків, ніж жінок?", - написав Микита.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.