Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала, знялася у фільмі Netflix про "Євробачення". Разом із легендарними Віллом Ферреллом, Пірсом Броснаном та Демі Ловато, українська співачка Джамала, яка нещодавно вдруге стала мамою, просто покорила світове кіно.

Джамала, фото https://www.instagram.com/jamalajaaa
Джамала, фото https://www.instagram.com/jamalajaaa

Так, 26 червня, на екрани вийшла комедія "Євробачення: Історія вогненної саги", яку зняв американський режисер Девід Добкін. У стрічці Джамала зіграла саму себе та заспівала в одному з музичних номерів фільму.

Українська зірка пригадала, як їй запропонували роль у фільмі. Так, у липні минулого року виконавиця отримала лист від Девіда Добкіна та Вілла Феррелла. У ньому знаменитості зазначили, що Джамала – душа і серце "Євробачення", тому б дуже хотіли, щоб артистка взяла участь у зніманнях. Джамала зізналася, що була приголомшена від такої пропозиції.

Адже її запросив зніматися режисер фільмів "Непрохані гості" і "Шанхайські лицарі" Девід Добкін і король комедії Вілл Феррелл? Для української зірки це була справжня подія.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Сцени за участю Джамали знімали в замку Небуорте-хаус XV століття в англійському графстві Гартфордшир. Інтер'єри замку знайомі кіноманам, зокрема, тут знімалися епізоди фільмів "Гаррі Поттер і Кубок Вогню" та "Король говорить!".

Джамала, фото https://www.instagram.com/jamalajaaa
Джамала, фото https://www.instagram.com/jamalajaaa

Також знаменитість поділилася, що на знімальному майданчику її приголомшило все – від дбайливого ставлення до зелених зон біля локації до кількості задіяних в продакшн людей і професіоналізму знімальної групи.

"Коли я вперше зайшла до старовинного замку, де знімали мою сцену, мені здалося, що я потрапила в казку! Все мало приголомшливий вигляд. І актори, і масовка були настільки гарні, що неможливо було відвести очі", - розповіла співачка.

Джамала, фото https://www.instagram.com/jamalajaaa
Джамала, фото https://www.instagram.com/jamalajaaa


На майданчику Джамала познайомилася з Віллом Ферреллом, Рейчелл Макадамс і Деном Стівенсоном.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.ua" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.