Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. А нещодавно красуня-сестра знаменитості, 30-річна Ксенія, виставила пікантний кадр, відпочиваючи в спекотний літній день в заміському будинку. Так, дівчина приміряла бікіні тілесного кольору, ніжачись під сонечком в басейні на надувному пончику і засвітивши струнку фігуру. При цьому за допомогою дрона Ксенія провела екскурсію по їх з чоловіком ділянці з висоти пташиного польоту.

Beautiful summer❤️ (прекрасне літо)

Фолловери залишилися в захваті, відзначаючи, що краса в сім'ї Лободи дісталася їй у спадок, як і Світлані.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Ксенія Лобода виставила кілька трепетних архівних кадрів, позуючи з мамою Наталією, Світланою і чоловіком, українським бізнесменом Артемом Аурсаліді. Так, велика і дружня родина зібралася разом на радісному святі, фотографуючись на тлі води. А 29 червня красуня і її коханий відзначили першу річницю весілля.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.