Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила відео, на якому порадувала численних шанувальників новенькою Insta-маскою, адже попередня, з накладними віями, викликала справжній захват - за короткий час її встигли приміряти 461 млн. осіб.

Так, артистка позувала в міні-бікіні з хижим леопардовим принтом, засвітивши розкішні груди, а от найуважніші фанати запідозрили красуню у третій вагітності. Справа в тому, що животик Світлани на ролику дійсно округлився, а сама виконавиця останнім часом віддає перевагу вбранню-оверсайз замість улюбленого облягаючого одягу. Варто відзначити, що вагітність молодшою донькою Тільдою Лободі вдалося приховувати до останніх термінів, а через два роки шанувальники досі гадають, хто ж батько дівчинки.

Друзі!!!!! За місяць нашу першу б'юті маску примеряло 461 млн осіб!!!!! 🔥🔥🔥 Це просто неймовірно !!!! І звичайно, ми хочемо радувати вас ще і ще !! І сьогодні я поспішаю з вами поділитися новою маскою. Ефектною , Яскравою , зірковою!!!😬 Дівчата, вона реагує на світло, і переливається . В ній відключаються веснянки))) кайфуйте і будьте найгарнішими ❤️

Фолловери не пройшли повз: "Не вагітна ви?", "Вагітна? Чи здалося?", "А Світлана вагітна)))😊", "Мені здалося, що Лобода🤰? 🙈 А маска вогонь, обожнюю блестяшки😍 мені не одній здалося😁 та бог з ним!", "Вагітна чи що", "Мені здається або Лободуся вагітна?😁".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.