Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з Виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років співала в групі "Время и Стекло", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу зіркова красуня показала кумедні фото, на яких з'явилася в незвичайному образі на спортивному майданчику.

Читайте Знай в Google News!

На нових знімках Дорофєєва відображена під час гри в баскетбол, на майданчик вона вийшла у відповідному вбранні. На ній сірий спортивний костюм, який складається з широких шортів до колін і короткої толстовки оверсайз. Свій образ Надя доповнила масивними світлими кросами і хусткою на обличчі замість маски. У підписі до публікації Дорофєєва написала: "@sododo.official N E W". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову фотографію Дорофєєвої, засинаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще