Чоловік відомої української співачки і солістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість поділився прем'єрою кліпу на пісню "Одноклассница", який виявився дуже зворушливим. Так, артист згадав свої шкільні роки, симпатію, і те, як робив багато речей вперше, занурившись в атмосферу особистого і придавшись ностальгії.

вийшов кліп, який є найбільш творчим. Він сильно занурює в атмосферу особистого. Того, що десь всередині. Ця робота про те, про що ми давно забули. Про те, що було колись вперше. Дякую @leokolos та @chekhovskylena за те що увірвалися і створили фільм, а не кліп❤️ І звичайно, спасибі прекрасним акторам!!!

Фолловери залишилися в захваті: "Урааа! Будемо з пацанами біля кастрика співати сьогодні ❤️", " не знаю Вов, що скажуть тобі твої пацани. Напевно застебуть за солодкість))) але епоха фанаток 40 + настала🖤 🖤 🖤 🖤", "👏дуже по доброму знято) занурює назад в молодість, спасибі за таку пісню і кліп"," ніби почула пісню братів Грімм за 2007 р 🙈 клас!😍 😍 😍 ", "Вова, який же ти талановитий! Нехай кожна пісня і кліп-будуть новою сходинкою до великого успіху! 😎 🔥 ", "@vladimirdantes вітаю 🙌 🏻 душевно !!".

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.