Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні і шпагатів в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу зірка вирішила порадувати публіку новим фото в незвичайному образі, на якому осідлала шпагатом власний балкон.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою балерина з'явилася у квітчастій блакитній піжамі. Настя вийшла на балкон свого будинку і на розі перил розкинула свій знаменитий шпагат, і задоволена дивиться в камеру. У підписі до фотографії Волочкова написала: "До польоту я готова. Поки ремонтна компанія @abada.ru здійснює реконструкцію всіх балконів мого будинку. Скоро представимо вам результати монтажу нового керамограніта. А сьогодні о 21:00 на моєму сайті www.volochkova.ru Вашій увазі буде представлена 4 серія серіалу"місце під сонцем". Буду рада, якщо ви приділите увагу моїй акторській роботі в кіно".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.