Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні і шпагатів в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу зірка вирішила порадувати публіку новим фото в незвичайному образі, на якому позує на пляжі біля моря.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою балерина з'явилася в пляжному бунгало в одній зі своїх улюблених поз, правда, від шпагату таки втрималася, хоча ноги таки розсунула. У хатину Настя вийшла в яскравому рожевому купальнику-бікіні цікавого візерунка, який підкреслив струнку фігуру. Свій образ артистка доповнила величезними сонцезахисними окулярами. У підписі до кадру Волочкова написала: "Моя хатина на пляжі". До слова, шпагат в бікіні Настя таки показала, та ще й не один раз. Балерина вирушила на відпочинок до моря і не втрималася від улюблених "рогаток" на пляжі і в басейні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.