Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, і яка просто запала в душу покійного нині Х'ю Хефнера, не втомлюється радувати шанувальників спокусливими експериментами і еротичними фотосесіями. У своєму Instagram зіркова красуня часто публікує відверті знімки, і цей раз не став винятком – Даша виклала спекотні знімки з нової фотосесії, на яких з'явилася в спокусливому образі.

Читайте Знай в Google News!

На нових чорно-білих фотографіях Астаф'єва відображена в цікавій локації, вона ніби піднімається сходами. Перед камерою український секс-символ з'явилася в еротичному образі - на ній хитромудре напівпрозоре плаття з корсетом і панчохами, яке красиво підкреслило витончену фігурку і пружний бюст. Її волосся оригінально укладені хвилями, а на обличчі яскравий макіяж, співачка активно позує фотографу. У підписі до публікації Даша написала: "Побачити і відчути жінку в людині". Фанати в захваті від нового фото зірки, її завалюють компліментами в коментарях, деякі відзначили, що на цих знімках Астаф'єва схожа на героїню фільмів про вампірів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще