Популярна українська телеведуча і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими постами в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу красуня показала незвичайне фото, на якому з'явилася з новою героїнею шоу "Регіна +1" Мариною. У кадрі молоді матусі позують зі своїми маленькими вундеркіндами. Дружина Влада Топалова зазначила в підписі до фото, що з материнством у життя приходить невідома суперсила, яка допомагає підкорювати весь світ.

"Знали б ми 3 роки тому, коли безтурботно і весело вчилися в Нью-Йоркській Кіноакадемії, що зовсім скоро будемо володарками найбільшого щастя в світі😭 😭 😭. У нас були такі грандіозні плани - гори згортати. А тепер планів ще більше і вони ще крутіші! З материнством у життя жінки приходить якась невідома суперсила 🦸‍♀️, що допомагає підкорювати весь світ! ❤️ 🌍 ✌️"- написала Тодоренко.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Регіна Тодоренко натякнула на другу вагітність: "Регіна +2".

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Івлєєва заявила, що Регіна Тодоренко не поверталася в "Орел і решку".

Також портал Знай.uа писав, що Регіна Тодоренко задерла ногу перед одруженим чоловіком: "Цікаво, що з усього цього вийде".