Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, позуючи на зеленій галявині їх з чоловіком Володимиром Дантесом заміського будинку під Києвом, примірявши лише білосніжні шорти, оксамитовий топ ніжно-рожевого кольору і доповнивши ніжний образ вплетеними у волосся крихітними ромашками.

Так, артистка лежачи на животі зустрічала теплу осінь, насолоджуючись асорті зі свіжих фруктів, засвітивши струнке тіло і татуювання на лівій руці. При цьому раніше в Сторіс Надя зізналася, що захворіла і тепер лежить вдома з температурою 38,6, проте вже встигла здати тест на коронавірус COVID-19 з Володимиром Дантесом, а результати аналізів не підтвердили наявність небезпечного вірусу в їх організмах.

якесь ти швидке, літо 😈

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті: "чомусь на русалочку нагадує це фото😅 💞", "ой, а зачіска яка красива😍", "Надя, ти така мила і красива😸 💗 😻"," зачіска шикарна🔥 😍"," Надя! Фото Агонь❤️".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.