Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість захопила несподіваною новиною - виявляється, красуня стала амбасадором нової колекції культового спортивного бренду Puma в Україні, рекламуючи футуристичну модель кросівок RS-2K. Так, артистка приміряла білосніжне вбрання зі вставками синього, блакитного і рожевого кольорів, засвітивши струнку фігуру.

ледве витримала місяць, щоб поділитися з вами цими фотками 🔥 @puma

Фолловери не пройшли повз і засипали Надю компліментами: "Надя ти нереальна!!! ❤ ️ ", "Класний образ", " Надя ти на стилі🔥 🔥", " пушкааа😍", "ці поєднання кольорів просто🔥", "така класна🔥", "словами не передати, як ми тобою пишаємося!❤ ️ ", "Неймовірна😍 🔥", "дуже круто!хочу більше фото!!!".

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Варто відзначити, що раніше в сторіс Надя зізналася, що захворіла і тепер лежить вдома з температурою 38,6, проте вже встигла здати тест на коронавірус COVID-19 з чоловіком Володимиром Дантесом, а результати аналізів не підтвердили наявність небезпечного вірусу в їх організмах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.