Відомий російський виконавець, король попмузики Філіп Кіркоров, який нещодавно відзначив свій 53-й день народження, часто радує публіку епатажними фото і відео у своєму Instagram. Так, нещодавно артист показав милі фото з церемонії нагородження "ЖАРА Digital Music", куди прийшов з двома дітьми.

Читайте Знай в Google News!

На нових фотографіях Кіркоров, звичайно ж, позує в епатажному образі, бо на публіці і у своїх кліпах він завжди з'являється в блискучих нарядах. Видно, що на ньому темний костюм з блискучими золотистими зірками, а нещодавно він змінив імідж і тепер ходить з дредами, які все ще нікуди не поділися. Треба сказати, що дітей Філіп теж яскраво нарядив. У підписі до публікації король російської поп-естради написав: "Нагорода "ЗВ'ЯЗОК ПОКОЛІНЬ" від жара Digital Music Awards @zharatv за проект #LIFE разом з талановитою @_zivert. І цей приз мені піднесли мої діти - моє майбутнє @allavictoriyakirkorova @martinkirkorov. Look by @philippplein".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще